Kroketten met kipvulling

      

februari 8, 2015

Aanwijzingen

1In een koekenpan boter of margarine verhitten.

2Voeg bloem toe en roer tot het bruin is.

3Op middelhoog vuur, voeg geleidelijk de melk tot een dikke bechamel crème.

4In een pan bakken we de kip en dan versnipperen.

5We voegen de kip toe aan de bechamelsaus en de bouillon, blijven koken, onder voortdurend roeren.

6Laat afkoelen.

7Klop twee eieren op een bord, en in een ander paneermeel.

8Neem het deeg met een theelepel, vorm, door het ei en paneermeel.

9Bak in hete olie goudbruin.

Ingrediënten

2 kopjes gehakte kip

1 bouillonblokje

3 eetlepels bloem

¾ kopje melk of bouillon

2 eieren

2 kopjes bouillon

2 eetlepels boter of margarine

1 kopje broodkruimels

Olie voor frituren

00:00