EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Leche Nevada

      

februari 1, 2015

Bereidingswijze

1Klop in een kom de eiwitten stijf. Zet de eigelen uiteraard apart voor later.

2Voeg de suiker bij de opgeklopte eiwitten.

3Kook de melk in een pot en voeg beetje suiker toe.

4Giet een beetje kleurstof bij de melk.

5Voeg de kaneelstokjes toe aan de melk.

6Klop de eierdooiers los met een vork.

7Meng maizena met water in een apart kommetje.

8Voeg vervolgens de losgeklopte eierdooiers en maizena toe aan de melk.

9Goed roeren.

10Voeg de opgeklopte eiwitten met een eetlepel toe aan de melk als deze kookt.

11Laat de opgeklopte schep met eiwitten even koken totdat het iets of wat stevig lijkt (2 minuten ongeveer).

12Verwijder deze dan met een schuimspaan uit de pan en zet apart in een schaal.

13Doe dit proces totdat de hele kom met opgeklopte eiwitten leeg is.

14Eenmaal klaar giet de overtollige melk in de pot over de klaargemaakte opgeklopte eiwitten.

Ingrediënten

1 lt. melk

3 eieren

1 kopje suiker

2 eetlepels maïzena

2 kaneelstokjes

1 teentje kleurstof

00:00