EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Limoen met korsten

      

februari 1, 2015

Bereidingswijze

1Bereid korst door het mengen van kruimels met gesmolten boter.

2Los Jello poeder in een ¾ kopje heet water.

3Meng tot gedeeltelijk jelled alleen.

4Plaats koffiemelk, kom en kloppers in de koelkast en laat het erg koud worden.

5Klop melk tot romig.

6Voeg deels jelled jello, sap en schil, evenals een ½ kopje suiker toe onder voortdurend kloppen.

7Giet het mengsel in de schaal met kruimelmengsel.

8Meng goed en dek af met enkele kruimels.

Ingrediënten

1 citroen Jello poeder

1 citroen sap en schil

1 ½ kopje graham cracker kruimels

1 blik gecondenseerde melk

¾ kopje heet water

½ kopje gesmolten boter

½ kopje suiker

00:00