Magra con tomate

      

februari 10, 2015

Aanwijzingen

1Verhit de olie in een kleine koekenpan en bak het vlees tot bijna gaar.

2Verwijder het vlees, behoudt de olie.

3Doe nu de witte wijn, ui, knoflook en groene peper in de pan met de olie en bak op matig vuur tot de groenten lekker zacht zijn.

4In een saus pan: doe het blik gepelde tomaten erin en plet de tomaten.

5Voeg de paprika, peper en zout toe en kook de saus gedurende ongeveer 15 minuten.

6Voeg de groenten en het vlees bij de saus en zachtjes sudderen gedurende 10-15 minuten.

7Serveer in een potje van aardewerk met stokbrood plakjes.

Ingrediënten

Een karbonade gesneden in zeer kleine 1 / 4 inch blokjes

1 blik gepelde tomaten in tomatensaus

1 geroosterde rode paprika fijngesneden

1 kleine groene peper fijngehakt

1 kleine gele of witte ui fijngesneden

2 teentjes knoflook fijngehakt

2 soeplepels droge witte wijn

1 theelepel zoete paprika

2 soeplepels olijfolie

zout en peper naar smaak

00:00