Maionese Japones

      

januari 31, 2015

Aanwijzingen

1Rasp de komkommer.

2Meng het met zout en plaats deze in een vergiet zodat het water kan uitlekken.

3Kook ondertussen de aardappelen en wortelen gaar.

4Verwijder het vel van zowel de aardappelen en wortelsen

5Pureer de aardappelen.

6Snijd de wortel in dunne, munt-achtige schijfjes.

7Voeg de plakjes wortel, de gesnipperde ui, de geraspte komkommer en de hardgekookte eieren bij de gepureerde aardappelen.

8Voeg de mayonaise, zout en peper toe.

9Zet het even weg in de koelkast alvorens te serveren voor de smaken tot hun recht te laten komen.

Ingrediënten

1 kg aardappelen

2 wortelen

2 japonese komkommers (of 1 grote Engels komkommer), geraspt (of snijd ze in fijne schijfjes)

1 kleine ui, in blokjes gesneden

1 groot ei of 4 kwarteleitjes, hardgekookt

1/2 kop mayonaise

zout en peper naar smaak

00:00