EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Mani soep

      

februari 1, 2015

Bereidingswijze

1Verhit de olie in een pan op middelhoog vuur tot heet.

2Voeg de knoflook toe en roer tot ze goudbruin zijn, ongeveer 1 minuut.

3Voeg de tomatenpuree, pindakaas, cayennepeper en 1 / 4 kop bouillon toe en roer tot een gladde massa.

4Voeg de resterende 3 3 / 4 koppen bouillon toe en kook, bedekt, af en toe roeren, ongeveer tien minuten.

5Laat de soep onafgedekt verder koken voor ongeveer 10 minuten, of totdat de olie drijft op het oppervlak.

Ingrediënten

1 eetlepel plantaardige olie

1 hele teentje knoflook, gehakt

1 / 3 kopje tomatenpuree

2 / 3 kopje romige pindakaas

1 / 8 theelepel cayenne

4 kopjes kip of groentebouillon

00:00