Aanwijzingen
1Neem 1 kg rundvlees.
2Snijd in steaks van ongeveer 15 bij 15 1 cm dik, en klop het plat en mals met een vleeshamer of fles.
3Kruiden met zout en peper.
4In een kom kloppen we de 6 hele eieren.
5Voeg een beetje gehakte knoflook en een bundel van peterselie, plus een of twee snuifjes zout en wat versgemalen zwarte peper toe aan de eieren.
6Bereid een grote rechthoekige bak met 1 / 2 kg.
7Laat de stukken vlees passeren door het eimengsel vervolgens door het paneermeel. (Doe alles met de handen zodat deze goed bedekt zijn voor de mengsels).
8Bak in hete olie, omdat beide zijden goudbruin moeten zijn.
9Ze worden begeleid door aardappelpuree, gebakken aardappelen, diverse salades, gebakken eieren, of witte rijst.
10Geserveerd gloeiend heet op een bord en besprenkeld met limoensap.