Receptensite Spaanse en Zuid-Amerikaanse keuken.

EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Paraguayaanse soep

      

februari 9, 2015

Bereidingswijze

1Doe de uien en de peper in een koekenpan en laat ze bakken voor enkele minuten, tot de uien transparant worden.

2Doe de gekookte maïs korrels in een grote kom.

3Voeg de maïzena te combineren met de melk toe.

4Voeg de kaas toe en klop alles goed.

5Voeg het uien mengsel samen bij de 4 eieren.

6Goed kloppen.

7Doe het mengsel in een ingevette pan, breng het naar een 215 º graden voorverwarmde oven.

8Laat het voor 30 minuten in de oven, of totdat het goudbruin is op de top.

9Laat het staan ​​voor een paar minuten na het nemen uit de oven, voor het serveren.

Ingrediënten

1 pond maïsmeel

2 grote uien in dunne plakjes gesneden

1 kopje melk

2 blikjes afgeroomd maïs of 2 kopjes gekookte maïs korrels

Zout

4 eieren

1 kopje geraspte Parmezaanse kaas

1 kopje romige kaas, geraspt of in kleine stukjes gesneden

¼ kopje olie

½ gehakte rode peper

00:00