EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Pechugas de pollo con salsa de puerros

      

februari 10, 2015

Bereidingswijze

1We verhitten de olie en beginnen met het bakken van de prei totdat ze gaar zijn.

2Daarna voegen we de aardappel toe en vervolgens de kipfilet.

3Deze kruiden we af met zout en peper.

4We voegen beetje bij beetje brandewijn toe en laten dit verdampen.

5Voeg de bouillon toe, dek af en koken op laag vuurtje gedurende 15 minuten.

6Voeg de room toe, in dit geval de gecondenseerde melk en laat dit 5-8 minuten koken zodat de saus dikker wordt.

7Breng op smaak met zout, indien nodig en dien op het moment.

Ingrediënten

2 in blokjes gesneden kipfilet

1 grote in stukjes gesneden aardappel

4 preien in ringen gesneden of stroken

1 / 2 kop kippenbouillon

1 / 2 kop room

1 / 2 kopje droge witte wijn

een scheutje cognac

3 eetlepels olijfolie

zout en peper

00:00