Receptensite Spaanse en Zuid-Amerikaanse keuken.

EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Pique a lo macho

      

februari 1, 2015

Bereidingswijze

1Hak alles fijn.

2Bereiden van vlees in een pan op laag vuur.

3Voeg de gesnipperde ui en tomaat toe en vervolgens knoflook, peper, komijn en zout.

4Als je eenmaal een goede smaak hebt doe de groene paprika en rode locoto erbij om te kleuren.

5Doe een beetje bier erbij.

6In een ander pan bak de aardappelen tot ze goudbruin zijn.

7Doe op de schotel een bedje van sla, doe de aardappelen erbij en voeg de rest van de voorbereiding toe er bovenop en voeg een beetje sap toe.

8De decoraties zijn zeer belangrijk: plakjes gekookte eieren en plakjes tomaten hebben een beetje mosterd mayonaise en ketchup.

Ingrediënten

500 gram vlees

10 Wiener worstjes

8 aardappels gesneden chips

4 locotos rood (buiten Bolivia gebruik peper)

4 hardgekookte eieren

3 rode paprika's

1 bier

olijven

2 rode uien

tomaat

bouillon

zout, peper, knoflook, komijn

sojasaus (of soja)

00:00