Pudding van ananas en rum

      

februari 8, 2015

Aanwijzingen

1Snij het brood en leg het in een kom met melk zodat dat dit een soort moes wordt.

2Smelten de boter in de pan.

3Kloppen de eieren apart en voegen dit in de pan.

4Vervolgens de moes van het brood.

5Daarna de boter, suiker, rum toevoegen.

6Goed mengen.

7We nemen een pudding pan (rechthoekig).

8Vetten deze in met boter en bestrooien met suiker.

9Aan de onderkant leggen we een laagje ananasschijven en bedek met een derde van het deeg.

10Snijd de resterende ananasschijven in blokjes.

11Werk als volgt: massa - ananas - massa totdat alles op. Eindigen met de massa.

12Bak 180 graden gedurende 1 uur. Om te achterhalen of de pudding gaar is prikken we met een mes in de pudding. Deze moet dan zonder massa uit de pudding komen

13Laat afkoelen minstens 2 uur voor het opdienen.

Ingrediënten

6 sneetjes brood

1 blik ananas op siroop

melk (nat maken het brood)

3 eieren

3 eetlepels boter

6 eetlepels suiker

1 eetlepel rum (Havana Club)

00:00