Pudding van sardines

      

februari 8, 2015

Aanwijzingen

1Kook de aardappelen in gezouten water gedurende 30 minuten, afgieten en door het prensapurés.

2Voeg boter en melk toe en klop tot een glad mengsel.

3Voeg dan de geraspte kaas en eigeel toe.

4Breng op smaak met zout en peper en roer.

5Vervolgens voeg de gehakte sardines, peterselie en paprika toe.

6Meng en voeg het geklopte eiwit stijf toe.

7Tot slot, beslag gieten in een ingevette pudding wastafel met boter en bak ze au bain marie in de oven, voorverwarmd tot 180 ° C gedurende een uur.

8Haal uit de vorm en leg op een serveerschaal.

9Dek af met de bechamelsaus en garneer naar smaak toe.

Ingrediënten

200 gram sardines in olie

750 gram aardappelen, geschild en in blokjes gesneden

50 g boter

beker warme melk

50 gram geraspte kaas

4 eieren, de dooiers gescheiden van de blanken

1 theelepel gehakte peterselie

1 stuk blik rode paprika, fijngesneden

1 kopje bechamel Clarita

Zout en peper naar smaak

00:00