Receptensite Spaanse en Zuid-Amerikaanse keuken.

EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Rode peper chimichurri

      

februari 1, 2015

Bereidingswijze

1Klop het zeezout en warm water totdat het zout oplost, opzij zetten en laat afkoelen tot kamertemperatuur. Dit is de zogenaamde salmuera.

2Combineer de platte peterselie, knoflook en olijfolie in de kom van een keukenmachine en hak de peterselie.

3Voeg de geroosterde rode paprika, paprikapoeder, oregano, gemalen rode peper, zwarte peper, komijn, witte azijn, en rode wijn azijn.

4Mix tot de ingrediënten goed worden gecombineerd, maar nog steeds dik.

5Breng de saus in een grote kom, roer en langzaam in de gekoelde salmuera.

6Bedek en zet in de koelkast gedurende 2 uur om het zout te laten inwerken.

7Saus kan in de koelkast worden bewaard in een luchtdichte container voor 2 weken.

Ingrediënten

3 eetlepels zeezout

1 kopje warm water

2 bosjes Italiaanse platte peterselie

6 teentjes knoflook

1 kopje extra vergine olijfolie

1 kopje geroosterde rode paprika, grof gesneden

2 eetlepels zoete paprikapoeder

2 eetlepels gehakte verse oregano

1 eetlepel gemalen rode peper

1 theelepel gemalen zwarte peper

1 / 2 theelepel gemalen komijn

1 / 2 kopje witte azijn gedistilleerd

2 eetlepels rode wijnazijn

00:00