EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Roscas Americanas

      

februari 11, 2015

Bereidingswijze

1Klop de boter, hand-of elektrische mixer, room en suiker geleidelijk toevoegen en vervolgens losgeklopt ei, onder voortdurend roeren.

2Zeef terwijl de bloem in een kom met bakpoeder, zout en nootmuskaat afgewisseld met melk.

3Mocht het nodig zijn zal ik wat meer bloem toevoegen tot een deeg, iets consistente dus je kunt kneden.

4Laat het deeg rusten in de koelkast, bij voorkeur van de ene op de andere dag, of ten minste 2uur vóór de verpakking in plasticfolie.

5Wordt verwijderd uit de koelkast, kneed op een met bloem bestoven werkvlak en uitrekken tot 1 / 2 cm dik.

6Rond een glas snijden.

7Bak in hete olie, ongeveer 185 ° C, totdat ze goudbruin zijn.

8Als ze eenmaal koud zijn, in een zakje doen met wat poedersuiker en wat kaneel naar smaak.

9Kan geserveerd worden met thee of koffie.

Ingrediënten

2 eetlepels boter

1 ei

3 kopjes bloem

4 theelepels bakpoeder

kopje suiker

kopje melk

theelepel tafelzout

theelepel nootmuskaat

5 theelepels kaneel

200 gram poedersuiker

00:00