Receptensite Spaanse en Zuid-Amerikaanse keuken.

EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Sachertorte

      

februari 11, 2015

Bereidingswijze

1Ter voorbereiding van de taart, is de boter geslagen met 3 / 4 kopje suiker romig en voeg de dooiers een voor een toe, klop goed na het toevoegen van elke dooier.

2Vervolgens voegt u de 4 bars van chocolade toe, gesmolten in een bain-marie.

3Klop opnieuw.

4Zeef de bloem en bakpoeder en voeg geleidelijk aan het mengsel toe al roerend de hele tijd.

5Tot slot, voeg de eiwitten stijf toe en meng.

6Giet alles in een ronde pan, ongeveer 25 cm.diameter, die eerder beboterd is en bebloemd.

7Het is gekookt in een matige oven gedurende ongeveer 40 minuten voordat u de tip van een mes in de taart doet, als het droog is, is het klaar, als het nat is wacht dan nog even.

8Verwijder de mal op een ronde bak, wordt verwacht om af te koelen, dwars door de midden snijden en vullen met jam.

9Terug afdekken.

10Ter voorbereiding van de chocolade, kook 1 / 2 kopje water met 1 kopje suiker tot een siroop.

11Smelt 4 repen chocolade in een waterbad, en terwijl het heet is, voeg langzaam de siroop toe.

12Klop voortdurend totdat het bad blijft vasthouden aan de lepel.

13Giet gelijkmatig over de taart met een spatel.

14Laten afkoelen.

Ingrediënten

150 gram boter

150 gram suiker voor het deeg

1 kopje suiker bad

6 eigelen

6 eiwitten stijf

8 chocoladereep

120 gram bloem

1 theelepel bakpoeder

1 kopje abrikozenjam

kopje water

00:00