Salade met kwarteleitjes

      

februari 7, 2015

Aanwijzingen

1Schik de eieren in een pot met water en zet op het vuur.

2Koken op een matig vuur gedurende acht minuten, afgieten en afspoelen met koud water om ze te schillen.

3Doe de sla, spinazie, uien en eieren in een kom.

4In een andere kom: plaats de azijn, suiker, mosterd, zout, peper en citroensap samen en roer met een vork om ze te integreren.

5Voeg langzaam olie, kloppen alle tijd om een emulsie te maken.

6Controleer de smaak en voeg de yoghurt toe.

7Meng goed en giet over de groenten, roer van beneden naar boven en laat staan voor 20 minuten voor het serveren ervan.

Ingrediënten

18 kwarteleitjes

Batavia sla 2 kopjes

2 kopjes spinazie

1 stuk van de ui

2 eetlepels azijn

theelepel suiker

1 theelepel mosterd

theelepel zout

1 eetlepel citroensap

kopje maïsolie

150 gram yoghurt

Peper naar smaak

00:00