Serrano soep

      

februari 9, 2015

Aanwijzingen

1Maak een dressing met de olie, ui, knoflook, peper, tomaat, zout en peper.

2Voeg water, kippenbouillon, olluco, wortelgroenten, wortelen, munt en oregano toe.

3Kook gedurende 20 minuten, afgedekt en op laag vuur.

4Voeg de rijst, erwten, aardappelen, bonen toe.

5Kook gedurende 10 minuten, afgedekt en op laag vuur.

6Voeg maïs en sudder nog 10 minuten.

7Voeg tenslotte de melk, eieren en langzaam de kaas.

8Opdienen.

Ingrediënten

4 eetlepels olie

1 middelgrote gesnipperde ui

2 teentjes knoflook

2 eetlepels chili peper pasta

2 tomaten gepeld en fijngehakt

1 blokje kippenbouillon

7 koppen water

K ½ gehakte pompoen

1 ½ kopje olluco goed gewassen en julienned

1 kop gehakte wortel

2 takjes mint of munt

1 theelepel oregano

1 / 2 kopje rijst

½ kopje gedopte erwten

K ½ aardappel, geschild en in stukjes

1 ½ kopje gepelde bonen

2 maïs in plakjes van 2 cm

¾ kopje koffiemelk

3 eieren losgeklopt

150 g blokjes kaas

Zout

Peper

00:00