Taart van aardappelen en een paprika creme

      

februari 9, 2015

Aanwijzingen

1Saus: verhit de olie in een pan

2Voeg de ui toe en bak 1 tot 2 minuten.

3Voeg de knoflook toe en bak tot de ui zacht is.

4Voeg de room, peper en meng.

5Vervolgens de melk toevoegen.

6Meng en breng op smaak met zout en peper.

7Vet een ovenschaal in met boter.

8Leg een laag aardappelschijfjes en bedek met kaasparia.

9Strooi er Parmezaanse kaas en bedek met een laagje saus.

10Herhaal laagje aardappelschijfjes, kaas paria, parmezaanse kaas en salsa.

11Ga door totdat u klaar bent met afdekken met saus.

12Bak in de oven voorverwarmde tot 190 º C gedurende 1 uur of tot aardappels gaar zijn.

13Haal uit de oven en laat het 10 minuten rusten.

14Strooi gehakte peterselie bovenop.

Paprika room:

1Snijd de paprika's en verwijder alle aderen en zaden.

2Breng in een pan met water en breng aan de kook.

3Giet ze af en herhaal dit drie keer. (Dit is om de pepersmaak. Wilt u meer pittige kook slechts 1 of 2 keer of laat een aantal aderen en / of zaden zitten).

4Giet af en doe paprika in de blender.

5Vermengen met de minimale hoeveelheid water en 1 tot 2 eetlepels olie.

6Kruiden. Het moet eruit zien als een crème.

Paria kaas:

1Een semi-harde kaas gemaakt met melk van de koe, de juiste en de zuidelijke hooglanden van Peru. Het is licht gezouten.

Ingrediënten

1 ½ k van aardappel , geschild en in dunne plakjes

2 eetlepels plantaardige olie

1 ui, fijngesneden of geraspte

2 teentjes knoflook, geperst

½ kopje crème van rode paprika

2 kopjes koffiemelk

250 gg paria kaas of mozzarella, in dunne plakjes of geraspte

½ kopje geraspte Parmezaanse kaas

Zout

Peper

Gehakte peterselie

00:00