Taart van tonijn

      

februari 11, 2015

Aanwijzingen

1Meng het brood goed met het ei en de melk.

2Bak terwijl de ui, groene ui, knoflook, paprika, peper en olijven in olie.

3Voeg dan de tomaten, tonijn, zout en peper naar smaak toe.

4Koken voor ongeveer 10 minuten op niet te hoog vuur.

5Laat stoofpot iets afkoelen.

6Meng alle ingrediënten en giet het in een ingevette pan.

7Doe de taart in de oven gedurende 30 minuten op 175 graden of totdat het goudbruin is.

Ingrediënten

Voor 4 tot 6 porties:

1 groot blik tonijn (340 gram of 12 gram), goed gedraineerd

1 groot ei

1 kop broodkruim

2 / 3 kopje melk

½ middelgrote ui gesnipperd

1 teentje knoflook

¼ fijngesneden paprika

1 gehakte verse peterselie

2 stengels gehakte bieslook

1 tot 2 tomaten, ontveld, ontpit, gehakt

zout en peper naar smaak

1 en 1 / 2 eetlepel olie

Optioneel: 6 gehakte olijven

00:00