Torta arroz

      

februari 9, 2015

Aanwijzingen

1Verwarm de oven voor op 180 graden.

2In een grote pan, koken we de knoflook, ui en chilipepers in hete olie tot ze gaar zijn.

3Roer de tomaten, maïs en rijst; 5 minuten laten sudderen.

4Plaats 1 / 2 van dit mengsel in een beboterde 13x9-inch schotel.

5Combineer zure room en slagroom en verspreiding 1 / 2 van dit mengsel over de rijst.

6Top met 1 / 2 van de kaas.

7Herhaal de lagen.

8Dek af en bak 30 minuten of totdat het mengsel borrelt.

Ingrediënten

4 kopjes gestoomde witte of bruine rijst

1 teentje knoflook, fijngehakt

1 kleine ui, gesnipperd

3 chilipepers Serranos of jalapeños, fijngesneden

2 eetlepels olie

28 oz. geplette tomaten

12 oz. witte kernel maïs, uitgelekt

1-1/2 kop geraspte La VacaRica merk Cotija kaas

2 kopjes normale of licht zure room

1 / 4 kop zware room of half & half

00:00