Receptensite Spaanse en Zuid-Amerikaanse keuken.

EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Tortilla

  ,     

februari 10, 2015

Bereidingswijze

1Schil en snijd de aardappelen in fijne plakjes. Met de ui hetzelfde doen.

2We zetten een pan met ruim olie en bak de aardappelen en uien op een matig vuur.

3Doe de eieren in een kom en klop goed.

4Wanneer de aardappelen gebakken zijn, voegen we deze in de kom van de losgeklopte eieren. Beetje onder elkaar mengen.

5We doen beetje olie in de pan en gieten hierin het mengsel van de kom erin. Na een tijdje de massa omdraaien doormiddel van een bord op de pan te leggen en zo om te draaien indien je geen tortilla pan hebt. Deze daarna van het bord in de pan laten glijden en verder bakken.

6Dit kan vervolgens geserveerd worden met mayonaise en een stuk brood.

Ingrediënten

3 middelgrote aardappelen

1 ui

5 eieren

olijfolie

zout

00:00