EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Vegetarische Quesadillas

      

februari 9, 2015

Bereidingswijze

1Combineer 1 / 2 van de Italiaanse dressing, ui, tomaat, pepers en chili poeder in een magnetron kom of pan.

2Magnetron op vol vermogen onafgedekt 4 minuten of tot de groenten gaar zijn en het mengsel dik wordt.

3Koriander toevoegen en roeren.

4Strooi 1 / 2 kop kaas op 1 / 2 van elke tortilla en top met 3 eetlepels plantaardige mengsel.

5Vouw tortilla's doormidden en bestrijk ze met de resterende Italiaanse dressing.

6Plaats 3 gevulde tortilla's op een vetvrij papier beklede plaat en magnetron op de hoogste stand gedurende 1 minuut of totdat de kaas gesmolten is.

7Herhaal met de rest tortilla's.

8Snijd elke quesadilla in drieën. Garneer met salsa, guacamole en zure room, indien gewenst, serveer meteen.

Ingrediënten

6 tarwe tortilla's

4 eetl. Italiaanse dressing

1 grote rode ui in blokjes gesneden

1 grote tomaat in blokjes gesneden

2 Anaheim of in blokjes gesneden groene Chiles

1 theel. Chili poeder

1 / 4 kop gehakte Cilantro

3 kopjes Jalapeño Monterey Jack geraspte kaas

Salsa, guacamole en zure room

00:00