Zambito rijst

      

februari 9, 2015

Aanwijzingen

1Doe water in een pot met anijs, kruidnagel, kaneel en peper blad.

2Wanneer het kookt voeg de rijst toe en bedek pot.

3Laten sudderen.

4In een andere pot, de melasse doen in stukken met water te dekken.

5Koken tot het begint te dikken.

6Honing toevoegen aan het mengsel van rijst.

7Voeg ook gedroogd fruit en Porto toe.

8Roer voortdurend en een paar minuten iets laten indikken.

9Warm en giet het in een schaal.

10Bestrooi met gemalen kaneel.

Ingrediënten

1 ½ kopje water

4 teentjes

1 kaneelstokje

¼ k melasse in stukken

4 eetlepels gehakte walnoten

1 / 3 kopje Porto

6 anijs

2 paprika's plaat (piment)

½ kopje rijst

4 eetlepels geraspte gedroogde kokos

4 eetlepels rozijnen

Gemalen kaneel

00:00