Bonen de la Olla

      

februari 9, 2015

Aanwijzingen

1Doe de bonen in een vergiet, het uitzoeken van vuil of steentjes, spoel ze af en plaats in een 4 kwarten pan.

2Voeg 6 kopjes water, verwijder bonen die drijven, en laat genieten van 4 - 8 uur tot je geen droge kern wanneer je pauze een open.

3Of snel inwerken bonen door het koken van hen gedurende een minuut laat ze dan staan ​​het vuur gedurende 1 uur dan volledig drain bonen.

4Cover bonen met 6 kopjes schoon water in olla of pan, voeg de reuzel of ander vet, ui en epazote (optioneel) en langzaam aan de kook brengen.

5Gedeeltelijk te dekken en laat op een matig laag vuur, af en toe roeren, totdat zij volledig zijn, 1 tot 2 uur.

6Als de bonen omhoog drijven, voeg heet water om vervolgens te dekken met 1 / 2 ", dat zonder voldoende water, de bonen mogelijk ongelijk koken en hebben de neiging vast te houden aan de bodem.

7Breng op smaak met zout, haal de epazote, en de bonen zijn klaar om te serveren.

Ingrediënten

2 kopjes (13 gram) droge bonen, roze, pinto, zwart of ander ras

2 eetlepels reuzel, spek of vet gesmolten druipen van chorizo

1 kleine ui, in blokjes gesneden

1 grote veer epazote voor zwarte bonen (optioneel)

Zout, ongeveer 1 theelepel

00:00