Aanwijzingen
1Combineer garnalen, 2 eetlepels azijn, en chili knoflook saus in een grote kom, meng goed.
2Dek af en zet 1 uur opzij.
3Combineer resterende 3 eetlepels azijn, olie, en de volgende 6 ingrediënten (via zout) in een kleine kom en roer met een garde.
4Plaats 2 kopjes spinazie op elk van de 4 platen; boven elke portie met 1 kopje garnalen mengsel.
5Schik 1 / 4 kopje mango, 1 / 4 kop radijs, en 1 eetlepel avocado rond garnalen op elk bord. Terug naar boven elke serveren met 2 eetlepels groene uien en 1 1 / 2 theelepels pompoenpitolie kernels.
6Besprenkel elk van de salade met 2 eetlepels vinaigrette.
Ingrediënten
4 kopjes gehakte gekookte garnalen (ongeveer 1 1 / 2 kilo)
5 eetlepels gekruide rijstazijn, verdeeld
2 eetlepels chili knoflook saus (zoals Lee Kum Kee)
1 eetlepel geraspte limoenschil
1 / 4 kopje vers limoensap (ongeveer 3 grote limoenen)
1 / 2 theelepel gemalen komijn
1 kop gehakte geschilde mango (ongeveer 1 grote)
1 kopje julienne gesneden radijsjes
1 / 4 kop in blokjes gesneden geschilde avocado