Garnalen soep

      

februari 9, 2015

Aanwijzingen

1Bak op hoog vuur in een pot van hete olie de ui, knoflook, tomaten en breng op smaak met zout en peper.

2Giet de bouillon erbij en kook aan.

3Roer in rijst en kook vijf minuten.

4Giet de aardappel, mais erbij en bak gedurende vijf minuten.

5Voeg de bonen, kool, pompoen, goudsbloem en correcte kruiden.

6Klop ei en voeg langzaam aan het mengsel toe.

7Voeg de resterende vier eieren en kook gedurende twee minuten.

8Doe de garnalen en de melk erbij.

9Doe de kaas erbij en corrigeer de smaak.

10Serveer warm.

Ingrediënten

1 kilo garnalen schoongemaakt

1 / 2 kopje olie

1 kopje gehakte ui

4 teentjes knoflook, gehakt

1 tomaat, ontveld en ontpit, gesneden

2 liter visbouillon

1 / 2 kopje rijst

1 / 2 kilo witte aardappelen, geschild en gehalveerd

1 in plakjes gesneden maïs

1 kop groene bonen

1 kopje gesneden kool

1 kopje blokjes gesneden pompoen 2 cm

1 / 2 kop gehakte goudsbloem

5 eieren

1 kopje koffiemelk

1 / 2 kilo van de geraspte kaas

Zout en peper naar smaak

00:00