EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Gevulde champignons met varkensvlees

      

februari 11, 2015

Bereidingswijze

1Maak de grote paddestoelen schoon, door de koppen leeg te maken.

2Neem 1 / 2 kilo varkensvlees, en haal hem door een keukenmachine om te hakken.

3In een steelpan plaats 3 eetlepels olijfolie en bak 1 grote ui en 4 teentjes fijngehakte knoflook.

4Voeg ook 1 groene paprika fijngehakt en gehakt varkensvlees toe.

5Doe 1 eetlepel gehakte verse oregano en peper erbij.

6Als u klaar bent van het vullen van de champignons, strak vulling, leg ze naast elkaar in een ovenschaal.

7Maak de saus met gehakte verse rozemarijn, verse tijm ook 6 teentjes fijngehakte knoflook, olijfolie, zout en versgemalen zwarte peper.

8Giet dit over de champignons

9Strooi over de champignons ook parmezaanse kaas en paneermeel.

10Zet de oven volle bak, giet tot slot nog een goede scheut droge witte wijn over.

Ingrediënten

4 teentjes knoflook, gehakt

1 kilo grote champignons

1 kilo varkensvlees

3 eetlepels olijfolie

1 grote ui, fijngesneden

1 groene peper

1 eetlepel gehakte verse oregano

zout

Peper

Voor de saus:

Fijngehakte verse rozemarijn

Fijngehakte verse tijm

6 teentjes knoflook

Olijfolie

Versgemalen zwarte peper

00:00