Aanwijzingen
1Maak de grote paddestoelen schoon, door de koppen leeg te maken.
2Neem 1 / 2 kilo varkensvlees, en haal hem door een keukenmachine om te hakken.
3In een steelpan plaats 3 eetlepels olijfolie en bak 1 grote ui en 4 teentjes fijngehakte knoflook.
4Voeg ook 1 groene paprika fijngehakt en gehakt varkensvlees toe.
5Doe 1 eetlepel gehakte verse oregano en peper erbij.
6Als u klaar bent van het vullen van de champignons, strak vulling, leg ze naast elkaar in een ovenschaal.
7Maak de saus met gehakte verse rozemarijn, verse tijm ook 6 teentjes fijngehakte knoflook, olijfolie, zout en versgemalen zwarte peper.
8Giet dit over de champignons
9Strooi over de champignons ook parmezaanse kaas en paneermeel.
10Zet de oven volle bak, giet tot slot nog een goede scheut droge witte wijn over.