EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Golfiaos

      

februari 11, 2015

Bereidingswijze

1Gist wordt opgelost in warm water en laat 15 minuten staan.

2Voeg suiker, zout, losgeklopte eieren met de boter en 2 kopjes meel toe.

3Voeg alles bij elkaar en begin zachtjes te kneden tot een zacht deeg.

4Laat staan voor 2 uur.

5Vervolgens opnieuw kneden.

6Zoete wijn en oranjebloesem water toevoegen.

7Rol het deeg uit met een deegroller totdat het een halve centimeter dik is.

8Bestrijken met boter.

9Leg dit op bakpapier.

10Doe er vlees naar keuze op.

11Vervolgens geraspte kaas.

12Oprollen en in stukken snijden.

13Op zijn kant leggen voor te kunnen bakken in de oven.

14Besmeren met boter.

15Laat ze nog 3 uur rusten.

16Bak vervolgens op 300 graden.

Ingrediënten

6 kopjes bloem

1 theelepel zout

1 taart gist

4 eetlepels boter

½ kopje suiker

2 eieren

1 kopje warm water

00:00