EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

la parrillada

      

februari 11, 2015

Bereidingswijze

1In een grote koekenpan, plaatsen we alle gehakte ingrediënten te frituren in olie totdat zij hun sappen vrijgegeven en vloeibaar zijn.

2De stukken vlees zijn gemaakt voorop de barbecue gelegd te worden.

3Doe de stukken vlees in een grote kom.

4Voeg daarbij het zout, peper en komijn, en bier indien gewenst.

5Laat staan voor een paar uur om op smaak te brengen.

6Verhit de kolen van de grill en grill vervolgens het vlees.

Ingrediënten

3 kg borst (voor de bbq)

3 grote uien, gesnipperd

2 zoete paprika, zonder zaadjes, gehakt

6 middelgrote pruimtomaten, geschild, ontpit en in stukjes

1 knoflookteen, uitgeperst

2 kopjes olie

Zout, peper en komijn naar smaak (of adobo)

Optioneel: 1 blikje bier

00:00