Receptensite Spaanse en Zuid-Amerikaanse keuken.

EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Lomo saltado

      

februari 9, 2015

Bereidingswijze

1Schil de aardappelen en snij ze vervolgens in lange reepjes

2Verhit olie in een pan.

3Bak de aardappelreepjes goudbruin.

4Zet de aardappelen vervolgens opzij.

5Snij het vlees in lange reepjes (niet te dik en ook geen te lange reepjes).

6Verhit olie in een andere pan.

7Doe het vlees in de pan en kruiden met zout en peper.

8Bak het vlees.

9Snij de rode ajuinen in stukken zodat er ringetjes ontstaan.

10Doe de ringen in een potje en vul het met water.

11Voeg enkele scheuten azijn aan toe en zet opzij.

12Snij de tomaten in 4 en verwijder de zaadlijsten.

13Snij de tomaten vervolgens in reepjes.

14Voeg de tomaten en de afgegoten ajuinringetjes bij het vlees.

15Even roeren.

16Sillao of soya saus toevoegen.

17Kruiden met zout en peper.

18De gebakken aardappelen toevoegen.

19Vervolgens serveren met rijst.

20Afwerken met gehakte platte peterselie.

Ingrediënten

1 kg rundvlees (dunne lende)

3 grote tomaten

3 rode ajuinen

4 aardappelen

Azijn

Sillao of soya saus

2 eetlepels gehakte platte peterselie

zout en peper

00:00