Receptensite Spaanse en Zuid-Amerikaanse keuken.

EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Melosa cake

      

februari 11, 2015

Bereidingswijze

1Vet een bakvorm goed in met boter en paneer met brood of bebloem een cakevorm.

2Verwarm de oven voor op 175 graden.

3In een kom doen we de melk, brood kruimels en suiker samen.

4Voeg de gesmolten boter en kaas toe en roer goed.

5Klop terwijl de eiwitten stijf.

6Voeg de eidooiers toe en klop het geheel mee.

7Doe het ei mengsel bij de rest van de voorbereiding.

8Voeg tot slot de vanille toe.

9Giet het beslag in een voorbereide pan, zie dat de koek niet te dik is.

10Bak gedurende ongeveer 45 minuten.

11Zet de oven uit en laat cake afkoelen in de oven met de deur open.

12Moet afkoelen voor het uit zijn vorm te halen.

Ingrediënten

4 kopjes volle melk (1 liter)

1 kopje droge of oudbakken brood, geraspte of gemalen

1 ½ kopje suiker of bruine suiker

3 ½ eetlepels gesmolten boter

5 eieren op kamertemperatuur

250 gram van semi-harde witte kaas, niet te zout

1 theelepel vanille-extract

00:00