Receptensite Spaanse en Zuid-Amerikaanse keuken.

EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Pechugas con bechamel

      

februari 10, 2015

Bereidingswijze

1Zet voldoende water aan de kook met een scheutje olijfolie, zout, peper en laurier.

2Kook de hele kipfilets gedurende vijf minuten.

3Bereid een bechamelsaus en meng deze met de voorgesneden kipfilets.

4We laten afkoelen, zodat de resterende bechamelsaus hard wordt.

5Daarna kloppen we een ei los in een kommetje en doen we paneermeel in een andere kom.

6We doen de kipfilets met bechamelsaus eerst in de kom met ei en daarna in de kom met paneermeel.

7Verhit de pan met olijfolie en bak hierin de kipfilets.

Ingrediënten

3 kipfilets

1 laurierblaadje

zout en peper

een scheutje olijfolie

dikke bechamelsaus (bloem 50 gr. Olie en boter, 25 en 25 gram van elk, melk 1 / 2 l.sal en een snufje nootmuskaat)

1 ei

paneermeel

olijfolie, om te frituren

00:00