EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Pechugas de pollo con salsa de paté

      

februari 10, 2015

Bereidingswijze

1Doe de kipfilet in de pan en bak totdat ze goed bruin zijn, maar rauw aan de binnenkant.

2In dezelfde olie, bakken we de plakjes prei.

3Maak een paar openingen in de kip en leg er prei tussen.

4Bak terwijl in dezelfde olie de ui zeer fijn, giet daarbij de wijn en room, laat 2 minuten koken.

5Voeg daarna de pate erbij.

6We verminderen de saus een beetje, daarna roeren we nog eens goed in de saus.

7Bestrooi de kip met wat saus en doe het in de oven.

8Zet deze op 200 º gedurende 20 minuten.

9Dien op.

10Doe de rest van de saus naast de kipfilet.

Ingrediënten

2 kipfilets

2 preien

½ ui

1 kopje witte wijn

200 ml slagroom

½ blikje pate Jabugo

olie

zout en peper

00:00