Receptensite Spaanse en Zuid-Amerikaanse keuken.

EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Rundsvlees in bier

      

februari 1, 2015

Bereidingswijze

1In een grote diepe pan giet olie en bak het vlees op middelhoog hoog.

2Te verwijderen nadien als deze gebakken is.

3In dezelfde pan bak de ui en de knoflook bakken totdat beide zacht en transparant zijn.

4Voeg rundvlees, bier, zowel vlees en in blokjes gesneden peper toe.

5Laat het geheel op middelhoog vuur bakken tot het vlees goed gaar is.

6Verwijderen en laat afkoelen.

7Snijdt de steaks in 1,5 cm.

8Voeg toe aan de saus en voeg 1 / 2 kopje warm water toe en zout.

9Voor het serveren, verwarm op middelhoog vuur. Breng in een diep bord en bedek met de saus.

Ingrediënten

rundsvlees 1,8 kg

4 grote uien, fijngehakt

1 teentje knoflook, fijngehakt

2 flessen bier

4 eetlepels, of zo nodig-, soja-of zonnebloemolie

2 Blokjes vlees

Zout en peper naar smaak

00:00