Receptensite Spaanse en Zuid-Amerikaanse keuken.

EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Soep van vlees en torrejas

      

februari 8, 2015

Bereidingswijze

1Plaats het rundvlees rib en het rundvlees in een pot met de ui, een takje peterselie en gehakte gepelde tomaten.

2Bedek alles met water.

3Voeg zout en knoflook toe en bak tot het vlees gaar is.

4Haal het vlees eruit en hak ze fijn.

5Snijd de ribben in stukken en doe ze in de bouillon.

6Voeg de aardappelen toe en breng aan de kook.

7In een andere pan verhitten we olie en voegen vervolgens de gehakte uien, koriander en de fijngesneden tomaat toe.

8Voeg de kruiden toe en bak met het gemalen rundvlees.

9Haal van het vuur, roer er de geweekte brood en eieren in.

10Meng goed tot alles is opgenomen.

11Bak de beignets door lepels in een pan met hete olie.

12Om te serveren, leg 2 of 3 beignets op elk bord soep.

Ingrediënten

500 gram rundvlees rib

2 teentjes geperste knoflook

1 takje peterselie

500 gram aardappelen, geschild en in stukken gesneden.

1 rode ui

250 eetlepels achiote olie

2 eieren

zout naar smaak

500 gram rundvlees

3 eetlepels gehakte witte ui

2 tomaten

8 kopjes water

1 eetlepel gehakte koriander

1/2 kop brood gedrenkt in melk

komijn en peper

00:00