Receptensite Spaanse en Zuid-Amerikaanse keuken.

EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Vispotje (Paila Marina)

  ,     

februari 1, 2015

Bereidingswijze

1Verhit olie en boter in een grote pan.

2Bak de uien, wortelen, paprika's en tomaten.

3Voeg dan vis toe en bak alles tot schaal-en schelpdieren sap beginnen te produceren.

4Voeg vervolgens de paprika en diverse zeevruchten toe.

5Roeren.

6Laat koken voor een paar minuten.

7Voeg de witte wijn en de visbouillon toe en vervolgens afkruiden.

8Laat sudderen zonder deksel gedurende 40 minuten.

9Bij het serveren, strooi er wat peterselie over en giet er een beetje crème op elk bord.

10- Tips:

11Serveer warm in klei potten (verwarmd in de oven).

Ingrediënten

6 kokkels met schelp

6 gepelde mosselen

6 stuks paling

6 oesters

3 kopjes gevarieerde zeevruchten

1 1/2 liter. visbouillon

2 kopjes garnalen

1 ui (in blokjes gesneden)

2 wortelen (in plakjes gesneden)

1 rode paprika (in reepjes gesneden)

1/2 groene paprika (in reepjes gesneden)

1 tomaat (in blokjes gesneden)

1 eetlepel boter

2 eetlepels olie

1 eetlepel paprikapoeder

1/2 kopje witte wijn

1 kopje peterselie (fijngehakt)

1 kopje room

zout

peper

00:00