EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Hutsepot van gehakt

      

februari 11, 2015

Bereidingswijze

1In een grote pan verhitten we olie en bakken daarin ui, knoflook en peper tot ze lichtbruin zijn.

2Voeg vlees toe en bak een paar minuten, af en toe roeren.

3Voeg een tomaat, kruiden naar smaak, laurierblad indien gewenst, en tomatenpuree toe.

4Roer dit goed door, voeg ½ dl water en kook op laag vuur onder en stoof totdat u een goede smaak en droge (indien nodig, voeg een beetje meer water) voor minstens een half uur.

Ingrediënten

1 kg gehakt, liefst met weinig vet

1 / 4 kopje olie

1 ui, gepeld en fijngehakt

1 / 2 rode of groene paprika (naar smaak), gehakt of geraspt

2 teentjes knoflook, geperst

4 tomaten, geschild en ontpit, troceaditos

1 theelepel tomatenpuree

Zout, peper en komijn naar smaak

Optioneel: een laurierblad

½ kopje water

00:00