EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Varkenspoot met sinaasappel

      

februari 8, 2015

Bereidingswijze

1Wrijf de varkenspoot helemaal in met zout, komijn, oregano en peper.

2Verhit de boter en giet er het sap van zure sinaasappel en knoflook, gepeld en geplet.

3Verspreidt dit beetje overal.

4Bak op een matig vuur en smeer van tijd tot tijd voor het vlees vochtig te houden.

5Zet een bakje met water in de oven terwijl het gebraad erin zit.

6Laat het enkele minuten afkoelen voor het snijden

Ingrediënten

1 middelgrote varkenspoot

3 zure sinaasappel (kan worden vervangen door 2 zoete Sinaasappel en 1 grote citroen)

1 knol knoflook

1 eetlepels gemalen komijn

4 eetlepels reuzel

1 el gemalen peper (optioneel)

oregano

zout naar smaak

00:00