EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Varkensvlees met marinade in de oven

      

februari 1, 2015

Bereidingswijze

1Maak het varkensvlees schoon indien nodig en wrijf goed in met citroenen.

2Meng alle ingrediënten van de marinade en smeer die over het varken.

3Laat dit een avondje rusten.

4Wrijf het varkens nog eens goed in met de marinade.

5Bak gedurende een uur, draai dan het varkensvlees om en bruin goed, tot ze knapperig zijn, ongeveer twee uur op 180 graden.

6Verwijder en snijden.

7Serveren.

Ingrediënten

varkensvlees ongeveer 3 tot 4,5 kg

2 citroenen

Marinade:

1 kopje azijn

½ kopje olie

1 eetlepel gemalen geroosterde knoflook

1 eetlepel gehakte tijm

½ kopje fijngehakte peterselie

1 kopje rode paprika

2 theelepels gemalen komijn

2 theelepels oregano

peper en zout naar smaak

00:00