Aanwijzingen
1Leg de steak in een grote glazen ovenschaal.
2In een middelgrote kom meng de azijn, sojasaus, 4 teentjes knoflook, sap van twee limoenen en olijfolie samen.
3Breng op smaak met zout, zwarte peper, witte peper, knoflookpoeder, chilipoeder, oregano, komijn en paprikapoeder.
4Klop tot goed gemengd en giet over de biefstuk in de schotel.
5Draai de steak eens goed om in de saus zodat de steak goed bedekt is door de saus
6Afdekken met plastic omslag.
7Laten marineren voor 1 tot 8 uur.
8Roer in een kleine kom samen 1 gehakte witte ui, koriander en het sap van 1 limoen. Zet dit apart voor later om te gebruiken als een saus voor de taco's.
9Verhit een koekenpan op middelhoog vuur.
10Toast chili pods in de pan een paar minuten, daarna naar een bakje water voor ongeveer 30 minuten.
11Verwarm de oven voor op 230 graden.
12Leg de tomaten, 1 ui, jalapenos, en 4 teentjes knoflook op een bakplaat.
13Roosteren in de oven ongeveer 20 minuten, totdat geroosterd maar niet verbrand is.
14Leg de geroosterde groenten, en de geweekte chili peulen in een blender of keukenmachine, samen met zout en peper.
15Pureer tot een gladde massa.
16Verhit plantaardige olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
17Snij de gemarineerde biefstuk in blokjes of reepjes.
18Kook onder voortdurend roeren tot het vlees gaar is en de meeste van de vloeistof verdampt is.
19Verwarm de tortilla's in een koekenpan voor ongeveer een minuut aan elke kant om ze soepel te maken. Tortilla's kunnen ook worden opgewarmd in de magnetron.
20Schik twee of drie tortilla's op een bord, en leg een ruime hoeveelheid rundvlees over hen.
21Top met een strooi van de ui smaak en een grote lepel de gepureerde salsa.
22Voeg zoveel kaas als je wilt.
23Garneer met de partjes limoen en serveer.