Ceviche van garnalen

      

februari 9, 2015

Aanwijzingen

1Pel de garnalen staarten en schoon.

2Zet de schelpen en andere dingen van de garnalen opzij voor een ander gebruik.

3Kook de staarten in kokend gezouten water tot ze van kleur veranderen.

4Onmiddellijk te verwijderen en opzij zetten en leg ze onder stromend koud water om het koken te stoppen.

5Doe ze in een schaal en bestrooi het citroensap, zout en peper.

6Mixen.

7Plaats ui op de top samen met de paprika in reepjes.

8Kruiden.

9Laat staan voor 10 minuten en serveer.

10Garneer met sla, peterselie en plakjes van zoete en hete pepers.

Ingrediënten

2 ½ garnalen

2 uien, gesneden julienne

10 citroenen vers sap geperst

2 gele pepers, zonder zaadjes en schoongemaakt, in dunne reepjes gesneden

Peterselie

1 warme peper, in plakjes gesneden voor presentatie

Zout

Peper

2 gekookte zoete aardappelen

Sla voor de garnering

00:00